„Jaučiuosi gerai, nors ir šiek tiek pavargęs“, – po paros trukusios kelionės sakė 188 cm ūgio krepšininkas.

– Kodėl vasarą nusprendėte pasirinkti „Lietuvos ryto“ komandą?

– Man labai svarbu, kad ekipai vadovauja tautietis Marcelo Nicola. Jis žino mano stipriąsias savybes, kurias planuoja išnaudoti. Tikiuosi, kad trenerio palaikymas padės atsiskleisti.

Neabejoju, kad man patiks žaisti Lietuvoje. Krepšinis čia – sporto šaka numeris vienas ir nekantriai laukiu, kada arenose galėsiu patirti karštą atmosferą .

– Kaip galėtumėte apibūdinti savo žaidimo stilių?

– Esu įžaidėjas ir dažniausiai rungtyniauju šioje pozicijoje. Mėgstu žaisti komandinį krepšinį ir komandos draugams atlikti rezultatyvius perdavimus. Nesikratau atsakomybės ir galiu imtis lyderio vaidmens svarbiausiais rungtynių momentais.

– Kaip vertinate šią vasarą pasiektus rezultatus su Argentinos rinktine?

– Neseniai pasibaigęs Amerikos čempionatas buvo geriausias mano karjeroje nacionalinėje ekipoje. Turnyre dalyvavo nemažai pajėgių komandų, rungtynės vyko beveik kasdien, tačiau Argentina sužaidė gerai ir užsitikrinome vietą Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

– Ką žinote apie Lietuvos krepšinį?

– Girdėjau, kad šiuo metu „Žalgiris“ yra Lietuvos krepšinio lygos čempionas ir mūsų tikslas bus jį nugalėti.

Mano būsimieji komandos draugai „Lietuvos ryte“ Antanas Kavaliauskas ir Deividas Gailius šiandien žais Europos čempionato finale ir norėčiau, kad Lietuvos rinktinė pasidabintų aukso medaliais.

– Kokie jūsų asmeniniai ir ekipos sezono tikslai?

– Man svarbiausia – komandos tikslai. Darysime viską, kad iškovotume LKL čempionų žiedus ir laimėtume Europos taurės turnyrą. Manau, kad komandai reikia titulų, to paties trokštu ir aš.