2009 metais duris atvėrusi Šakių arena ateinančiame sezone turėtų virsti tikra filmavimo aikštele, o televizijos žiūrovai galės iš arti išvysti „Zanavyko“ ekipos užkulisius ir situacijas, su kuriomis tenka susidurti krepšininkams.

Nors kol kas naujas projektas slepiamas po tylos skraiste, DELFI žiniomis, jį sumanė buvęs krepšininkas ir dabartinis televizijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys, nusprendęs gimtajame mieste suderinti dvi savo profesijas.

„Idėjos pristatymas vyks kitą pirmadienį, todėl dabar apie ją nelabai kalbame. Žadame visokių atrakcijų, bet palaukite pirmadienio“, – mįslingai DELFI kalbėjo „Zanavyko“ vadovas Vytautas Strokas.

Nuo komentarų susilaikė ir R. Skaisgirys, pasiūlęs kelias dienas pasitelkti kantrybę.

„Taip, tai – naujovė, kuriai nėra alternatyvos nei Lietuvoje, nei pasaulyje, bet viską sužinosite labai greitai“, – intrigavo R. Skaisgirys.

Aišku tik tai, kad dalyvavimas realybės šou neturėtų užgožti klubo sportinių ambicijų, kurios – nekuklios. Praėjusiame sezone aštuntfinalyje suklupę šakiečiai dabar svajoja apie NKL finalo ketvertą.

Krepšinio kuluaruose kalbama, kad komandos vairininko pareigose pakeisti Edą Nickų gali D. Maskoliūnas.

Paskutinė 44-erių specialisto, praeityje vadovavusio tiek Kauno „Žalgiriui“, tiek Vilniaus „Lietuvos rytui“, karjeros stotelė buvo kaimyninėje Lenkijoje. Nuo 2013 metų jis ėjo Sopoto „Trefl“ klubo vyriausiojo trenerio pareigas, iš kurių buvo atleistas praėjusį vasarį.

Tiesa, pats D. Maskoliūnas neigė kalbas apie „Zanavyko“ pasiūlymą.

„Kažkas jus klaidina. Kol kas jokių planų dėl klubinio sezono neturiu“, – DELFI tvirtino Jono Kazlausko asistentas Lietuvos rinktinėje.

V. Strokas, paklaustas apie D. Maskoliūną, nusijuokė.

„Viskas eigoje. Iki pirmadienio tikrai išaiškės“, – sakė Šakių klubo vadovas.

Užregistruoti komandos sudėtį NKL pirmenybėms „Zanavykas“ turi iki rugsėjo vidurio.

Praėjusiais metais antrame pagal pajėgumą šalies divizione triumfavo Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)