Kelionė namo truko ilgiau nei tikėtasi – lėktuvas iš Pekino Madride nusileido vėluodamas dvi valandas. Oro uosto viešbutyje išsimaudę ir persirengę krepšininkai išskubėjo į Madrido karališkuosius rūmus, kur juos priėmė Karalius Felipe.

Po šalies pasididžiavimu krepšininkus pavadinusio Karaliaus priėmimo pasaulio čempionai paradams skirtu autobusu vyko į centrinę sostinės aikštę, kur sirgaliai jų laukė kelias valandas.


Marcas Gasolis kelionės metu demonstravo šokio judesius, o gavęs į rankas alaus skardinę ją per kelias sekundes išgėrė panašiai, kaip tai birželį padarė su alaus buteliu po laimėto NBA finalo.


Užlipęs prieš sirgalius ant scenos Toronto „Raptors“ aukštaūgis turėjo vieną prašymą: „Kai mes nelaimėsime, palaikykite mus ir tada, gerai?“

Žinutę fanams turėjo ir pasaulio čempionato MVP apdovanojimą atsiėmęs Ricky Rubio: „Tikiuosi, kad ši graži istorija, kurią parašėme visi kartu, įkvėps jus visus siekti savo tikslų.“

Šventės metu krepšininkai su sirgaliais sudainavo ir legendinį „Queen“ kūrinį „We Are The Champions“.

Pasaulio čempionate argentiniečius nugalėję ispanai planetos pirmenybių auksą iškovojo po 13 metų pertraukos. Pirmą kartą jie 2006 metais triumfavo Japonijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)