G grupėje rungtyniausiantys vokiečiai gali tapti Lietuvos ir Australijos varžovais antrajame pasaulio krepšinio čempionato etape. Į jį pateks dvi geriausios kiekvienos grupės komandos, o iš H ir G grupių iškopsiančios ekipos susigrums tarpusavyje naujai sudarysimoje L grupėje.

Grupėje vokiečiai susitiks su Dominikos Respublikos, Jordanijos ir Prancūzijos komandomis. Su pastarąja ekipa Vokietija susitiks jau pirmosiose savo rungtynėse, vyksiančiose šį sekmadienį.

Į pergalę prieš Australiją vokiečius vedė 15 taškų pelnęs Dennisas Schroderis, rungtyniaujantis NBA lygos Oklahomos „Thunder“ klube. 11 takų pridėjo Dalaso „Mavericks“ atstovaujantis Maxi Kleberas, po 10 – Johannesas Voigtmannas, Paulas Zipseris ir Danilo Barthellis.

Lietuvos rinktinės varžovų australų pralaimėjimą dar labiau apkartino vidurio puolėjo Andrew Boguto trauma. Aukštaūgis ketvirto kėlinuko viduryje nesėkmingai nusileido ant kito žaidėjo kojos ir pasisuko čiurną.


Naujausiais duomenimis, vidurio puolėjo trauma neturėtų būti rimta. Spėjama, jog žaidėjas paliko aikštę todėl, kad rinktinės trenerių štabas nenorėjo rizikuoti jo sveikata draugiškų rungtynių metu.


Australijos rinktinė žygį pasaulio čempionate pradės nuo sekmadienio rytą vyksiančios dvikovos su Kanados krepšininkais. Šios rungtynės prasidės 10 val. 30 min. Lietuvos laiku.

FIBA  2019: H grupės rungtynių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)