„Kiviai“ sėkmingiau pradėjo susitikimą Australijoje, ir kanadiečiams iki pertraukos teko vytis varžovus.

Būsimi Lietuvos rinktinės oponentai pasaulio čempionato H grupėje ketvirtame kėlinyje perėmė iniciatyvą ir buvo nutolę 10 taškų skirtumu, bet jo išlaikyti nesugebėjo.

Tiesa, paskutinės atakos metu Kevino Pangoso perdavimo sulaukęs Owenas Klassenas turėjo neblogą galimybę išplėšti pergalę, bet į aukštai pašokusį Finną Delany atsitrenkė kaip į sieną.

Pratęsimas buvo ypač rezultatyvus – per 5 min. abi komandos pelnė 41 tašką. Likus žaisti 5 sek. Corey Websteriui fantastišku tritaškiu per K. Pangoso rankas pavyko sušvelninti Naujosios Zelandijos atsilikimą iki vieno taško (101:100), tačiau Kyle'as Wiltjeris šaltakraujiškai realizavo baudos metimus, o paskutinis desperatiškas Tai Websterio šūvis net nelietė lanko.

Kanada: Philas Scrubbas 24 (5/14 trit.), Kyle'as Wiltjeris 18, Kevinas Pangosas 17 (9 rez. perd.), Thomasas Scrubbas ir Oshae Brissettas (12 atk. kam.) – po 12.

Naujoji Zelandija: Corey Websteris 33 (6/14 dvit., 6/14 trit.), Ethanas Rusbatchas 15, Robas Loe 12, Tai Websteris 11 (0/6 trit.).

Primename, kad antradienį kanadiečiai sutriuškino tuos pačius konkurentus rezultatu 122:88.

Pasaulio čempionato H grupėje su Kanada ir Lietuva taip pat žais Australija ir Senegalas, o Naujajai Zelandijai F grupėje kompaniją palaikys Graikija, Brazilija ir Juodkalnija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)