Ilgai delsęs pranešti savo sprendimą, 2014-ųjų NBA čempionas C. Josephas antradienį savo šalies nacionalinę federaciją informavo, jog rinktinei Kinijoje vyksiančiame pasaulio čempionate nepadės.

Nors apie tai paskelbė Kanados žiniasklaida, taškas šioje istorijoje nebuvo padėtas.

Trečiadienį vyriausiasis rinktinės treneris N. Nurse'as viešai pareiškė, kad C. Josephas komandai Kinijoje padės – „Raptors“ komandą šį sezoną į NBA čempionų sostą atvedusiam krepšinio specialistui pavyko pakeisti krepšininko nuomonę.

Kartu su Jonu Valančiūnu „Raptors“ ekipoje ir su Domantu Saboniu „Pacers“ gretose žaidęs C. Josephas kartu su komanda nevyko į kelionę po Okeaniją, kur kanadiečiai žaidė su Australija ir Naująja Zelandija, tačiau netrukus prie komandos gretų jis visgi prisijungs.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse po 6,5 taško metęs C. Josephas vasarą sukirto rankomis su Sakramento „Kings“ klubu.

Nors prieš čempionatą buvo manoma, kad Kanados rinktinė savo sudėtį suformuos vien tik iš NBA žaidėjų, dabar jos gretose liko du elitinės lygos krepšininkai. Tai – C. Josephas ir Khemas Birchas iš Orlando „Magic“.

Pasaulio čempionatas prasidės rugpjūčio 31 d. Kanados startuos vienoje grupėje su Lietuva, Australija ir Senegalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją