„Nuo pat pirmųjų stovyklos dienų dirbome treniruoklių salėje, tiesiog tęsiame savo darbą, tą įdirbį. Pridėjome daugiau galingumo, intensyvumo. Tęsiame toliau savo mikrociklus.

Pačiu čempionato metu bandysime laviruoti pagal situaciją, žiūrėsime kam ko reikia, kas žaidė daugiau minučių, kas mažiau ir panašiai“, – sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės fizinio rengimo treneris Martas Skrabulis.

Antradienio vakare laukia pratybos krepšinio salėje, o trečiadienį po rytinės treniruotės rinktinė išvyks į Seulą, kur dalyvaus keturių komandų kontroliniame turnyre, kur susitiks su Pietų Korėjos, Angolos ir Čekijos rinktinėmis.

Lietuva pasaulio čempionato Kinijoje pirmojo etapo H grupėje žais su Senegalu (rugsėjo 1 d., 14.30 val.), Kanada (rugsėjo 3 d., 14.30 val.) ir Australija (rugsėjo 5 d., 14.30 val.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)