Venesuelos ir Dramblio Kaulo Kranto krepšininkams streikuojant dėl valstybių krepšinio federacijų nevykdomų finansinių įsipareigojimų su panašiomis problemomis susidūrė ir Afrikos vicečempionė Nigerijos rinktinė.

Apie finansinius sunkumus socialiniuose tinkluose prabilo NBA ir Eurolygos patirties turintis aukštaūgis Ekpe Udoh. 2015-17 metais Stambulo „Fenerbahče“ atstovavęs vidurio puolėjas trumpa žinute atskleidė nepavydėtiną krepšininkų situaciją.

„Likus dviem savaitėm iki pasaulio čempionato Nigerijos Sporto Komitetas atsisako mums suteikti pinigus, skirtus mūsų treniruotėms, kelionėms ir maistui! Mes turime ypatingą, galbūt geriausią visų laikų mūsų šalies komandą. Tikiuosi, jog tai greitai išsispręs...“.

Buvusiam Jutos „Jazz“ krepšininkui antrino ir San Antonijaus „Spurs“ atstovaujantis puolėjas Chimezie Metu. Savo debiutinį NBA sezoną baigęs krepšininkas atviravo, jog tiek federacijos prezidentas, tiek trenerių štabas, tiek ir komandos žaidėjai visas pasiruošimo etapo išlaidas privalo padengti iš savo kišenių.

Nigerijos rinktinė varžysis pasaulio čempionato B grupėje kartu su Rusijos, Argentinos ir Pietų Korėjos krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)