Nugalėtojams 24 taškus pelnė Olimpio Cipriano, Yanick Moreira pridėjo 14 taškų.

Iš jaunų žaidėjų sudarytoje Kroatijos komandoje rezultatyviausiai žaidė 21 tašką pelnęs Toni Perkovičius.

Abi rinktinės turnyre Kinijoje, kur varžosi šeimininkai kinai bei Puerto Rikas, per trejas rungtynes iškovojo pergalę ir dukart pralaimėjo. Iš šių komandų tik kroatai nesivaržys pasaulio čempionate.

Lietuviai su Angolos rinktine susitiks rugpjūčio 25 dieną kontroliniame turnyre Seule.

Pasaulio čempionate Angola varžysis D grupėje su Filipinais, italais ir serbais.

Kitose draugiškose rungtynėse Japonija 99:89 pranoko Naująją Zelandiją, o nugalėtojus į priekį vedė 21-erių Vašingtono „Wizards“ puolėjas Rui Hachimura.

21-erių krepšininko sąskaitoje – net 35 taškai, taip pat atkovoti 5 kamuoliai, 3 rezultatyvūs perdavimai bei 2 perimti kamuoliai.

Jam sėkmingai talkino Nickas Fazekas – 21 taškas ir 7 atkovoti kamuoliai, taip pat – Yudai Baba, kurio sąskaitoje 12 taškų, bei Joji Takeuchi (10 taškų).

Pralaimėjuisiųjų gretose išsiskyrė Tai Webster – 18 taškų, Isaaco Fotu sąskaitoje – dvigubas dublis: 16 taškų ir 10 atkovotų kamuolių.

Japonai pasaulio čempionate žais E grupėje kartu su Turkija, Čekija ir JAV. Naujoji Zelandija kovos F grupėje su Brazilija, Juodkalnija ir Graikija. Abi rinktinės darkart susitiks Tokijuje trečiadienį.

Olimpio Cipriano

Kitose kontrolinėse rungtynėse FIBA 2019 turnyro šeimininkė Kinijos rinktinė 78:72 (25:15, 19:20, 10:21, 24:16) nugalėjo Puerto Riką.

Likusiose pirmadienio kontrolinėse rungtynėse Turkija 94:59 (21:6, 17:21, 32:17, 24:15) sutriuškino būsimą Lietuvos rinktinės varžovę pasaulio čempionate Senegalo nacionalinę ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)