Mūšyje su Balkanų krepšininkais krepšinio sirgaliai pagaliau galės išvysti pirmą kartą šią vasarą kartu rungtyniausiančius Lietuvos NBA krepšininkus – Joną Valančiūną ir Domantą Sabonį. Vyriausiasis rinktinės treneris Dainius Adomaitis prieš akistatą teigė, jog aukštaūgiai gaus bendro žaidybinio laiko ir bent dalį aikštėje praleisiamų minučių rungtyniaus kartu.

Pajėgiausių planetos rinktinių sąraše Serbija šiuo metu užima ketvirtąją vietą ir į priekį praleidžia tik JAV, Ispaniją ir Prancūziją. Lietuviai FIBA reitinge žengia šešti, o tarp rytojaus draugiškų rungtynių varžovų įsiterpia Argentinos krepšininkai.

Pasaulio čempionato D grupėje žaisiantys serbai pirmajame etape susigrums su Italijos, Angolos ir Filipinų rinktinėmis. Skirtingai nei Šiaurės Amerikos rinktinės, Aleksandro Džordževičiaus vadovaujama komanda galės remtis visais ryškiausiais savo šalies talentais – prie rinktinės prisidėti sutiko ir į simbolinį geriausių šio sezono NBA krepšininkų penketą išrinktas vidurio puolėjas Nikola Jokičius.

Rytoj Belgrade vyksiančios draugiškos Lietuvos ir Serbijos rinktinių rungtynės prasidės 22 val. Lietuvos laiku. Po dviejų dienų, pirmadienį, serbai ir lietuviai susitiks dar kartą, tik šį sykį – jau Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)