Treneris Sergio Hernandezas savo kariauną sudarė iš garsių veteranų, Eurolygos klubuose svarbius vaidmenis atliekančių žaidėjų bei tėvynėje rungtyniaujančio jaunimo.

Komandos siela – 38-erių puolėjas Luisas Scola, praėjusį sezoną praleidęs Šanchajaus „Sharks“ (Kinija) klube, o prieš tai dešimtmetį žaidęs NBA lygoje.

Ekipos branduolį sudarys Ispanijoje rungtyniaujantys krepšininkai: Madrido „Real“ atstovai Facundo Campazzo, Nicolas Laprovittola ir Gabrielis Deckas, Luca Vildoza ir Patricio Garino iš Vitorijos „Baskonia“, Nicolas Brussino iš „Zaragoza“.

Argentiniečiai pradės pirmenybes B grupėje su Rusijos, Pietų Korėjos ir Nigerijos krepšininkais.

Argentinos rinktinės sudėtis: Nicolas Brussino, Agustinas Caffaro, Facundo Campazzo, Gabrielis Deckas, Marcosas Delia, Maximo Fjellerupas, Tayavekas Gallizzi, Patricio Garino, Nicolas Laprovittola, Lucio Redivo, Luisas Scola, Luca Vildoza.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)