Nugalėtojų gretose pirmais smuikais griežė veteranai Giorgas Printezis (14 taškų) ir Ioannis Bourousis (13 tšk.). Irano ekipoje išsiskyrė pagrindinė žvaigždė Hamedas Haddadi (20 tšk., 7 atk. kam.).

Ant parketo dėl skrandžio problemų neišbėgo graikų lyderis, naudingiausias praėjusio sezono NBA krepšininkas Giannis Antetokounmpo, dėl raumens spazmų nebuvo ir jo brolio Thanasio.

Graikija pasaulio čempionate varžysis F grupėje su Naująja Zelandija, Brazilija ir Juodkalnija, Iranas pradės turnyrą C pogrupyje su Ispanija, Puerto Riku ir Tunisu.

Tuo metu Veronoje (Italija) Rusijos nacionalinė ekipa 69:54 pranoko Venesuelą.

16 taškų pelnė Andrejus Voroncevičius, 14 pridėjo šimtaprocentiniu tikslumu atakavęs Vitalijus Fridzonas, 10 – Nikita Kurbanovas.

Pralaimėtojų ekipoje rezultatyviausias buvo Gregory Vargasas (13 tšk.), kuris vienintelis surinko dviženklį taškų skaičių.

Rusai pateko į pasaulio čempionato B grupę kartu su Argentina, Pietų Korėja bei Nigerija, Venesuela startuos A grupėje su Lenkija, Dramblio Kaulo Krantu ir Kinija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)