Savo sprendimą nesivilkti nacionalinės ekipos marškinėlių CJ McCollumas pagrindė noru pailsėti po ilgo sezono ir išsigydyti traumas – treniruotės su rinktine prie to tikrai neprisidėtų.

NBA žvaigždės sprendimo negalėjo lemti „Team USA“ sudėtis, nes jis buvo tarp pirmųjų, pasakiusių rinktinei „ne“ ir negalėjo žinoti, kas joje žais. Tačiau jis prakalbo apie tai, kas sukasi kitų žaidėjų galvose, kai visas būrys krepšininkų nusprendė nevykti į Kiniją.

„Manau, kad kiti žaidėjai tikrai pagalvojo apie tai: „Kodėl aš turėčiau vykti ir veikiausiai tapti pralaiminčios komandos veidu?“ Arba gauti pernelyg didelį krūvį. Jei žaistume visi, krūvis būtų mažesnis – po 20-25 minutes aikštėje.

Kai tiek krepšininkų nežaidžia, krūvis didėja, esi išnaudojamas daugiau, o tai nubrauktų vasaros poilsį ir pasijustų kitų metų kovą. Kovą ir balandį žaidėjai jau būna išsekę. Papildomos mylios ir valandos...

Pirmauju lygoje pagal įveiktas mylias ir nenoriu bėgioti Australijoje ar Kinijoje, o tuomet grįžti namo ir ruoštis sezonui. Dabar galiu ramiai strategiškai suplanuoti savo būsimą krūvį“, – sakė SJ McCollumas.

Greggo Popovichiaus vadovaujama JAV rinktinė treniruočių stovyklą pradėjo pirmadienį. Į ją buvo pakviesti 16 kandidatų.

Pasaulio krepšinio čempionate, kuris vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 15 dienomis Kinijoje, JAV E grupėje žais su čekais, japonais ir turkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)