„Išmainyčiau NBA naudingiausio žaidėjo apdovanojimą į pasaulio čempionato aukso medalį“, – teigė Milvokio „Bucks“ klubo atstovas.

211 cm ūgio universalo tėvai kilę iš Nigerijos, tačiau žaidimą Graikijos rinktinėje jis vis tiek laiko didžiausia krepšininkui pasiekiama garbe.

„Emocijos klausantis himno prieš rungtynes negali būti apibūdintos. Taip pat ir jausmas laimėjus. Kiek tik pajėgsiu, visada stengsiuosi atstovauti rinktinei“, – sakė G. Antetokounmpo.

Tarp Graikijos nacionalinės komandos kandidatų yra ir jo broliai Thanasis bei Kostas.

„Neįtikėtina, kad visi trys kartu žaidžiame rinktinėje. Drąsiname ir skatiname vienas kitą. Esu tikras, kad mama mumis didžiuojasi, kaip ir tėvas, kuris stebi mus iš aukštybių“, – teigė graikų „antžmogio“ pravardę užsitarnavęs žaidėjas.

2017 metais Anapilin iškeliavęs krepšininko tėvas Charlesas Nigerijoje žaidė futbolą, o mama Veronica buvo šuolininkė į aukštį. G. Antetokounmpo turi dar du brolius: Francį ir Alexį.

„Bucks“ žvaigždė Graikijos pilietybę oficialiai įgijo 2013 metais.

Pasaulio čempionatas Kinijoje startuos rugpjūčio 31 d. Graikijos rinktinė jį pradės F grupėje su Juodkalnija, Brazilija ir Naująja Zelandija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)