Šiame klube savo karjeros saulėtekyje žaidė rinktinės krepšininkai Miroslavas Raduljica, Milošas Teodosičius bei Aleksa Avramovičius.

Serbams 19 taškų pelnė Nemanja Bjelica, M. Raduljicos ir Bobano Marjanovičiaus sąskaitose – po 18, Draganas Milosavljevičius pridėjo 10 taškų, M. Teodosičius pelnė 2 taškus, bet atliko net 6 rezultatyvius perdavimus.

Serbai – artimiausia Lietuvos rinktinės varžovė kontrolinių rungtynių cikle, komandos Belgrade susitiks rugpjūčio 10 dieną.

Prieš tai serbai rugpjūčio 7 dieną dar sužais draugiškas rungtynes su suomiais.

Po akistatos Belgrade serbai atvyks į Lietuvą, rugpjūčio 12 dieną rinktinės susitiks Kaune, vėliau serbai rugpjūčio 16-18 dienomis varžysis Atėnuose „Akropolio“ taurės turnyre, kuriame taip pat jėgas išbandys graikai, italai ir turkai.

Rugpjūčio 20 dieną serbai kelsis į Kiniją, kur sužais dar trejas draugiškas rungtynes su Italija, Naująja Zelandija ir Prancūzija.

Pasaulio čempionatą serbai pradės D grupėje, kurioje susitiks su Angola, Filipinų rinktine bei italais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)