Pastarųjų dviejų NBA sezonų lyderis pagal atkovotus kamuolius pirmenybėse Kinijoje turėjo būti pagrindiniu JAV rinktinės centru ir galbūt net vienu realiausių pretendentų į turnyro MVP titulą.

Visgi pernai NBA lygoje vidutiniškai po 17,2 taško ir 15,5 atkovoto kamuolio rinkęs aukštaūgis nutarė visą savo dėmesį skirti pasiruošimui naujam sezonui.

Tai – jau trisdešimtas „ne“, kurį išgirdo vyriausiasis amerikiečių treneris Greggas Popovichius vien iš tų žaidėjų, kuriuos buvo įtraukęs į išplėstinį pasaulio čempionato kandidatų sąrašą.

Iš paskos A. Drummondui apie tai, kad neskris į Kiniją, paskelbė ir Montrezlas Harrellas iš Los Andželo „Clippers“.

Beje, amerikiečiai olimpinėse žaidynėse ir pasaulio čempionatuose neklumpa jau 13 metų. Jie laimėjo net 43-is pastaruosius savo mačus, o paskutinę nesėkmę patyrė dar 2006-aisiais Japonijoje, kai pusfinalyje su LeBronu Jamesu, Dwyane'u Wade'u ir Carmelo Anthony sensacingai 95:101 nusileido Graikijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)