„Šių rungtynių laikas – visiška nepagarba tiek mums, tiek prancūzams, – pastebėjo paprastai žodžio užantyje nelaikantis E. Atamanas. – Tai sumanyta dėl to, kad mūsų sirgaliai nespėtų taip anksti užpildyti areną. Nepaisant to tikiu, jog Vokietijoje gyvenantys mūsų fanai pasiaukos ir stovės tribūnose su vėliavomis. Net jei toks laikas visiems būtų labai nepatogus.“

Turkija trečiadienį pralaimėjo Ispanijos rinktinei ir užėmė antrą vietą A grupėje. Savo ruožtu La Roja su B grupėje ketvirtą vietą užėmusiais lietuviais susigrums vėliausiai šeštadienį – 21.45 val. Lietuvos laiku.

„Sprendžiant iš to, ką mums teko išgyventi šiame „Eurobasket 2022“ turnyre ir matydamas požiūrį į mus, galiu daryti išvadą, kad tai motyvuoti sprendimai, o ne klaidos“, – kalbėjo E. Atamanas, turėdamas galvoje teisėjavimą paskutinėse A grupės rungtynėse su ispanais.


Kitose šeštadienio aštuntfinalio dvikovose Slovėnija su Belgija žais 15.45 val., Vokietija – Juodkalnija – 19 val.

Sekmadienį vyks kiti keturi aštuntfinalių susitikimai, kurių poros paaiškės po paskutinių ketvirtadienio rungtynių C ir D grupėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)