Neįtikėtinai dramatišką mačą, paženklintą trimis išvarymais, 88:83 galiausiai laimėjo kartvelai, bet turkai užprotestavo tokią dvikovos baigtį, nes ketvirto kėlinio viduryje kilus konfliktui tarp abiejų komandų žaidėjų nejučia ištiksėjo 22 sekundės, kurios taip ir nebebuvo grąžintos.

FIBA Drausmės komitetas pripažino, kad laikrodžio sutrikimų iš tikrųjų būta, tačiau turkai neįrodė, jog tai turėjo lemiamos įtakos galutiniam rezultatui, todėl jų protestas ir buvo atmestas.

Tuo metu tyrimas dėl užkulisiuose įvykusio konflikto tarp Furkano Korkmazo ir net kelių šeimininkų krepšininkų yra toliau tęsiamas.

Turkijos stovykla teigia, kad į rūbinę einantį jų NBA žaidėją užpuolė vienas apsaugos darbuotojų bei trys Sakartvelo atstovai – traumuoti Goga Bitadze, Tornike Šengelija ir žaidęs Duda Sanadze.

Turkijos krepšinio federacija netgi grasino palikti Europos pirmenybes, jei FIBA nesiims veiksmų ištirti šį incidentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją