„Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas sako, kad Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynių transliacijos didžiausioje šalies krepšinio arenoje jau spėjo tapti tradicija.

Čia buvo rodomos Lietuvos krepšininkų kovos Olimpinėse žaidynėse, Pasaulio ir Europos krepšinio čempionatuose.

Visgi M. Vedrickas pažymi, kad šiemet svarbiausią šių metų krepšinio turnyrą norinčių stebėti aistruolių laukia ir malonios naujienos. „Pagrindinis skirtumas – šiais metais žiūrovai varžybas „Žalgirio“ arenoje gali pamatyti nemokamai. Tiek, kiek kauniečių ar miesto svečių nori tai padaryti, tiek ir laukiame arenoje“, – šypsosi pašnekovas.

Krepšinio rungtynes žiūrovai turi galimybę stebėti net per du įspūdingo dydžio LED ekranus, įrengtus abejose arenos pusėse.

Kokybiška transliacija mėgautis gali įvairiose „Žalgirio“ arenos vietose įsikūrę sirgaliai – tiek sėdintys tribūnose, tiek jaukiai susirinkę prie staliukų parteryje. Net ir žiūrėdami rungtynes Kaune, žiūrovai gali jaustis tarsi jas stebėtų gyvai Vokietijoje, kur rugsėjo 1-ąją savo kelionę turnyre B grupėje pradėjo Lietuvos krepšinio rinktinė.

„Žalgirio“ tvirtovėje įsikūrė sirgalių arena

Lietuvos rinktinės fanų taip pat laukia gardžios vaišės. „Žalgirio“ arenoje jie gali pasivaišinti gaivinančiais gėrimais ir skaniais užkandžiais. Renginio organizatoriai žada išskirtinę atmosferą ir neužmirštamus įspūdžius, išgyventus drauge su tūkstantine minia palaikant Lietuvos krepšininkus.

M. Vedrickas pasakoja, kad dar gerokai iki Europos vyrų krepšinio čempionato pradžios aistringiausi gerbėjai domėjosi, ar rungtynės ir vėl bus transliuojamos „Žalgirio“ arenoje. Taigi, šiemet susirinkusieji „CBet sirgalių arenoje“ turi galimybę išvysti visas Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes ir kitas svarbiausias čempionato dvikovas. Žiūrovai jau galėjo stebėti ir pirmąsias įtemptas rungtynes tarp Lietuvos ir Slovėnijos krepšinio rinktinių.

Krepšinis populiarus visoje Lietuvoje, tačiau Kaune jis tarsi teka miestiečių venomis. Svarbiausių mūsų šalies krepšininkų rungtynių čia susirenka stebėti tūkstančiai sirgalių. „Žalgirio“ arenos transliacijų rekordas – net 10 tūkst. žiūrovų. Tiek fanų prieš kelerius metus stebėjo Europos krepšinio čempionato rungtynes tarp Lietuvos ir Serbijos rinktinių. Kadangi šiemet arenoje galima apsilankyti nemokamai, tikimės tiek pat ar netgi dar daugiau aistruolių“, – teigia „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas.

„Žalgirio“ tvirtovėje įsikūrė sirgalių arena

Su nekantrumu jaudinančias ir įtraukiančias Europos vyrų krepšinio čempionato akimirkas stebi ne tik sirgaliai, bet ir pagrindinis „Sirgalių arenos“ rėmėjas „CBet“. „Krepšinio mekoje – krepšinio sirgalių arena“ – tai puikiausia emocinė antraštė bei žinia Kauno krepšinio sirgaliams, taip ilgai laukto Europos krepšinio čempionato proga.

Džiaugiamės, kad lietuviškasis „CBet“ prekės ženklas, krepšinio mecenatas, kurio namai yra Kaune, prisideda prie šios sporto šventės. Tikimės, kad sirgalių palaikymas Lietuvos rinktinei čempionate padės pasirodyti kuo geriau“, – sako „CBet“ Marketingo skyriaus vadovas Evaldas Magelinskas.

Antrąsias Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynės su Prancūzijos komanda „Žalgirio“ arenoje bus galima stebėti jau rugsėjo 3 d. 18.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją