Džanano Musos vedami bosniai geriau pradėjo rungtynes, tačiau netrukus vengrai perėmė iniciatyvą ir antrojo kėlinio pradžioje pirmavo 27:19. Vis dėlto sėkmingai gindamiesi bosniai įpusėjus rungtynėms sugebėjo išlyginti svarstykles – 46:45.

Po didžiosios pertraukos bosniai įjungė aukštesnę pavarą ir sugebėjo įgyti dviženklę persvarą – 73:61. Užkurti vengrus paskutiniame kėlinyje pasišovė Adamas Hanga – skirtumas ištirpo iki 2 taškų (78:76).

Madrido „Real“ žaidėjas kitoje aikštės pusėje už pasikarščiavimą gavo techninę pražangą ir D. Musos vedami bosniai netruko susigrąžinti dviženklę persvarą (90:78). Dvikovos baigtis jau buvo nulemta.


Bosnija ir Hercegovina: Džananas Musa ir Jusufas Nurkičius po 19, Johnas Robersonas 18, Miralemas Halilovičius 16 (9 atk.k.).

Vengrija: Szilardas Benke 20 (29 naud.b.), Adamas Hanga 16, Davidas Vojvoda 15, Janosas Eilingsfeldas 12, Mikaelas Hopkinsas 7.

Antrosios B grupės rungtynės ketvirtadienį Kelne tarp Lietuvos ir Slovėnijos prasidės 18.15 val., o nuo 21.30 val. laukia akistata tarp Prancūzijos ir Vokietijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją