Portlando „Trail Blazers“ vidurio puolėjo Jusufo Nurkičiaus ir Madrido „Real“ puolėjo Dzanano Musa duetas bandys bosnių nacionalinę komandą nuvesti tarp 16-os geriausių Senojo žemyno komandų, tačiau tą padaryti B grupėje nebus lengva: laukia tokie varžovai kaip Slovėnija, Vokietija, Prancūzija ir Lietuva, ambicijų bosnius palaužti neslėpė Vengrijos nacionalinė komanda.

Būtent maču su vengrais čempionatą pradės bosniai.

Be NBA ir „Real“ atstovų į Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės sudėtį pateko Miralemas Halilovičius, Johnas Robersonas, Aleksandaras Lazičius, Amaras Gegičius, Emiras Sulejmanovičius, Kenanas Kamenjašas, Adinas Vrabacas, Edinas Atičius, Ajdinas Penava ir Sani Čampara.

Į Senojo žemyno čempionatą bosniai keliauja išties geromis nuotaikomis: paskutinėse pasaulio čempionato atrankos rungtynėse po pratęsimo 96:90 palaužė prancūzus.


Izraelio komandą į priekį turėtų vesti Vašingtono „Wizards“ puolėjas Deni Avdija, „Andorra“ klubo gynėjas Galas Mekelis ir Belgrado „Partizan“ gynėjas Yamas Madaras. Šios šalies nacionalinė komanda kovos D grupėje kartu su Serbija, Lenkija, Suomija, Nyderlandų ir Čekijos rinktinėmis.

Izraelio rinktinėje taip pat Tamiras Blattas, Yovelis Zoosmanas, Guy Pnini, Rafi Menco, Nimrodas Levi, Tomeras Ginatas, Jake'as Cohenas, Romanas Sorkinas ir Idanas Zalmansonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją