Vokietijos rinktinė, su kuria grupės etape slovėnai turės susitikti ir Europos pirmenybėse, dominavo po krepšiais ir sutriuškino varžovus itin sėkmingo trečiojo kėlinio dėka. Pasak vieno Slovėnijos rinktinės lyderių Gorano Dragičiaus, pralaimėjimas yra gera pamoka.

„Įdėjome per mažai pastangų, stokojome fiziškumo, tačiau tai yra pralaimėjimas, iš kurio galime pasimokyti. Pasistengsime, kad tokių rungtynių nebūtų Europos čempionate“, – sakė ilgametis Slovėnijos nacionalinės komandos žaidėjas.

Pasak G. Dragičiaus, mačas su Vokietija ir netenkinantis rezultatas padės Slovėnijos rinktinei susitelkti.

„Šis pralaimėjimas pastūmės mus į priekį. Kartu žaidžiame daug metų, po sunkių rungtynių visada randame, kaip pajudėti į priekį. Gerai, kad pralaimėjome dabar. Nuo rugsėjo 1-osios atrodysime visiškai kitaip“ , – šypsojosi veteranas.

Rugsėjo 1-ąją slovėnai pradės Europos čempionų titulo gynybą rungtynėmis su Lietuvos rinktine.

Slovėnijos rinktinės vairininkas Aleksandras Sekuličius tikisi, kad pirmenybių starte jo auklėtiniai demonstruos čempionišką žaidimą.

„Mūsų energijos lygis šį kartą buvo netinkamas. Turime pasimokyti ir iki čempionato pradžios rasti būdą žaisti taip, kaip žaidėme anksčiau“, – sakė A. Sekuličius.

Lietuva, Slovėnija ir Vokietija čempionato B grupėje varžysis ir su prancūzais, vengrais ir bosniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)