Po kelio operacijos atsigaunantis Atlantos „Hawks“ klubo gynėjas audringai šventė savo 30 metų jubiliejų, o drauge su juo linksminosi ir Nikola Jokičius, Bobanas Marjanovičius, Nikola Milutinovas, Nemanja Nedovičius, iš kandidatų sąrašo jau išbrauktas Milošas Teodosičius, buvęs ilgametis nacionalinės komandos atstovas Stefanas Markovičius, karjerą baigęs makedonas Pero Antičius.

Atsipalaidavę krepšininkai ne tik šoko, bet ir gurkšnojo šampaną, kuriuo juos iš milžiniško butelio vaišino pats sukaktuvininkas.

Beje, B. Bogdanovičius tautiečius buvo aplankęs ir rinktinės treniruotėje, kurioje demonstravo savo riešo gebėjimus vieną po kito laidydamas tikslius tritaškius.

Serbams dabar reikėtų visų įmanomų ginklų, kadangi jų žūtbūtiniai mūšiai laukia dar prieš Europos čempionatą.

Po nuviliančio pasirodymo pirmame pasaulio čempionato atrankos etape Serbija naujojoje I grupėje užima priešpaskutinę penktą vietą (1/3) ir rizikuoja pirmą kartą likti be planetos pirmenybių.

Ketvirtadienį taisyti padėtį S. Pešičiaus auklėtiniai mėgins namuose priimdami graikus (3/1), o sekmadienį svečiuosis Turkijoje (2/2).

Senojo žemyno pirmenybes komanda rugsėjį pradės D grupėje su Čekija, Lenkija, Suomija, Izraeliu ir Nyderlandais.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją