Italijos krepšininkai jau pirmame kėlinyje susikrovė dviženklį pranašumą, o įpusėjus rungtynėms pirmavo 49:33. Po ilgosios pertraukos italai susikrovė 20 taškų pranašumą (72:52). Tiesa, baigiantis rungtynėms čekai sumažino atsilikimą (80:90), bet pakeisti dvikovos eigos jau nesugebėjo.

Nugalėtojų gretose pasižymėjo 20 taškų per 22 minutes surinkęs Nico Mannionas. Jis taip pat atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Čekijos rinktinėje išsiskyrė Janas Vesely, kuris per 28 minutes pelnė 17 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Beje, čekai rungtyniavo be savo lyderio Tomašo Satoransky, kuris penktadienio mače su Vokietija patyrė čiurnos traumą.

Tuo metu užtikrinta pergale turnyrą užbaigusius serbus į pergalę vedė Nikola Jokičius. Vidurio puolėjas vos per 16 minučių surinko 22 taškus ir atkovojo 5 kamuolius.

Vokiečių gretose pasižymėjo 12 taškų surinkęs Andreasas Obstas.

Paskutines kontrolines rungtynes sužaidė ir Europos čempionų titulą ginsianti Slovėnijos rinktinė. Zlatorogo mieste slovėnai 94:88 (25:25, 16:21, 36:26, 17:16) nugalėjo Kroatijos krepšininkus.

Slovėnams laimėti nesutrukdė ir blankokas Luka Dončičius. Rinktinės lyderis kuris per 21 minutę pelnė 10 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus, bet suklydo 5 kartus.

Nugalėtojams Vlatko Čančaras pelnė 21 tašką, Goranas Dragičius – 19, Mike'as Tobey – 11 taškų.

Kroatams Dario Šaričius įmetė 18 taškų ir atkovojo 6 kamuolius), Bojanas Bogdanovičius pridėjo 15, Ivica Zubacas ir Jaleenas Smithas – po 13 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją