Paskutiniame ketvirtyje pastarieji nuolat mynė ant kulnų favoritams ir buvo išlyginę rezultatą (73:73), vis dėlto pateikti staigmenos nepavyko.

Slovėnai žaidė be savo pagrindinių žvaigždžių Lukos Dončičiaus ir Gorano Dragičiaus.

Po 13 taškų nugalėtojams pelnė Jaka Blažičius, Zoranas Dragičius ir Aleksejus Nikoličius.

Ukrainos gretose lyderio vaidmens toliau nevengia buvęs „Šiaulių“ legionierius Yusufas Sanonas, kurio sąskaitoje šįkart – 18 taškų. 13 pridėjo Domanto Sabonio bendraklubis iš Sakramento „Kings“ Alexas Lenas.

Savo ruožtu, Serbijos rinktinė savo žaidimą vis dar repetuoja už uždarų durų. Kontrolinėse rungtynėse Svetislavo Pešičiaus auklėtiniai 82:73 laimėjo prieš Juodkalniją.

Dukart iš eilės naudingiausias NBA krepšininkas Nikola Jokičius surinko 16 taškų ir buvo rezultatyviausias serbų komandoje. Vasilije Micičius pridūrė 13, Nikola Milutinovas – 12 taškų.

Rugpjūčio 17 d. Serbija sužais pirmąsias rungtynes su žiūrovais Liublianoje būtent prieš Slovėnijos ekipą.

Kituose susitikimuose Kroatija 98:68 (20:20, 23:12, 27:22, 28:14) triuškino Bulgariją, o Bosnija ir Hercegovina, dėl finansinių problemų abejojusi, ar galės žaisti draugiškas rungtynes, 74:68 (20:13, 16:19, 20:17, 18:19) įveikė Belgiją.

Būsimų lietuvių priešininkų Europos čempionato B grupėje stovykloje išsiskyrė vienintelis NBA atstovas Jusufas Nurkičius (18 taškų, 9 atkovoti kamuoliai). Po 14 taškų pelnė Džananas Musa ir Miralemas Halilovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją