K. Punteris praėjusiame sezone pelnė po 16,1 taško, atkovojo po 2 kamuolius ir atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 15 naudingumo balų per rungtynes.

Anot AS.com, prastas pasirodymas Eurolygos finalo ketverte skatina Barselonos klubą ieškoti žaidėjų, galinčių pakeisti situaciją ir sustiprinti komandos sudėtį kitame sezone.

„Serbijos ir JAV pilietybes turintis K. Punteris tapo vienu geriausiu atakuojančiu žaidėju Europoje ir Šarūno Jasikevičiaus projektui suteiktų kokybinį šuolį“, – pažymi AS.


Krepšininko paslaugomis taip pat aktyviai domisi ir AtėnųPanathinaikos“, kurį nuo kito sezono treniruos Erginas Atamanas.

Tiesa, nėra aišku, ar kito sezono „Barcelonos“ komandai vadovaus Š. Jasikevičius.

Asmeniškai strategas pasiryžęs likti Katalonijos sostinėje. Akylai „Barcelonos“ naujienas sekantis ir klubo vidų puikiai pažįstantis ispanų dienraštis „Mundo Deportivo“ ir „Eurohoops“ praneša, kad 47-erių lietuvis rodo didelį norą toliau dirbti klube ir yra pasiryžęs atsisakyti beveik viso atlyginimo.

Teigiama, kad susitikime su klubo vadovais lietuvis pareiškė, kad sutinka atlyginimą nusirėžti net 90 procentų, jeigu tik to reikia finansinį diržą veržiančiai komandai. Tai reiškia, kad kitą sezoną Š. Jasikevičius uždirbtų apie 350 tūkst., o atskaičius mokesčius ši suma sumenktų dar per pusę.

Toks Š. Jasikevičiaus pasiūlymas pozityviai nustebino vadovus, kurie supranta, kad už tokius pinigus, kuriuos sutinka dirbti lietuvis, jie neras net iš tolo panašaus kalibro trenerio.

Strategui šis sezonas „Barcelonoje“ – trečiasis. Jis nuvedė klubą iki trijų Eurolygos finalo ketvertų, bet dukart klupo pusfinalyje, kartą – finale, taip ir neiškovodamas svarbiausio titulo.

Po šių metų nesėkmės Kaune buvo kalbama, kad Šaro dienos komandoje suskaičiuotos dėl neišpildytų lūkesčių, bet situacija dabar keičiasi kardinaliai. Per šį laikotarpį Š. Jasikevičius su „Barcelona“ laimėjo Ispanijos čempionatą ir dvi Karaliaus taures.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją