Donato Motiejūno agentas svarbiausias Eurolygos sezono kovas žiūrėjo iš pirmųjų eilių, o įspūdžiais pasidalino savo „Twitter“ paskyroje.

„Galbūt buvau skeptiškas dėl Kaunui suteikto šanso organizuoti finalo ketverto varžybas. Tačiau aš klydau dėl to jaudindamasis ir turiu tą pripažinti. Nepamenu kito Eurolygos finalo ketverto, kuriame būčiau toks atsipalaidavęs, koks buvau čia. Nuoširdūs sveikinimai Kauno „Žalgiriui“ ir Kaunui už viską, ką jie nuveikė per šį savaitgalį“, – rašė jis.

Eurolygos finalo ketvertas į Kauną pritraukė ir daugiau garsių krepšinio veidų – Joną Valančiūną, Kristapą Porzingį, Liną Kleizą, Joną Kazlauską, Ramūną Šiškauską, Robertą Javtoką, Artūrą Karnišovą ir kitus.

Primename, kad finale po dramatiškos kovos triumfavo Madrido „Real“, kuris 79:78 įveikė Pirėjo „Olympiakos“. Trečią vietą iškovojo „Monaco“ su D. Motiejūnu, o ketvirta liko „Barcelona“, treniruojama Šarūno Jasikevičiaus ir atstovaujama Roko Jokubaičio.

Kito sezono Eurolygos finalo ketvertas vyks Berlyne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)