Apie tai vienas tituluočiausių šalies krepšininkų prakalbo po Europos čempionato Stambule pusfinalio rungtynių, kuriose Ispanija 72:92 neprilygo Slovėnijos rinktinei ir turnyre kovos tik dėl bronzos.

„Manau, kad sekmadienį bus paskutinės mano rungtynės su rinktinės marškinėliais“, – Ispanijos žiniasklaidai pareiškė 193 cm ūgio snaiperis, kuris yra daugiausiai rungtynių šalies rinktinėje sužaidęs krepšininkas per visą istoriją.

„Varžovai buvo tikslesni, turėjo aiškesnius tikslus, jiems viskas sekėsi geriau. O mes žaidėme labai skubotai“, – apgailestavo J. C. Navarro, pusfinalyje per 8 min. taškų nepelnęs ir prametęs abu savo tolimus metimus.

Apskritai šiame čempionate snaiperis vidutiniškai rungytniavo po 14 min. per mačą, pelnė po 3,9 taško, o tritaškius šaudė 35 proc. taiklumu.

J. C. Navarro Ispanijos rinktinėje žaidė dar 2000-ųjų Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse. Per ilgą savo karjerą nacionalinėje ekipoje jis 2 kartus tapo Europos čempionu, 1 sykį – pasaulio čempionu, 2 kartus iškovojo olimpinį sidabrą, o iš viso elitiniuose turnyruose su ispanais laimėjo 9 įvairių spalvų medalius.

Tuo metu Ilgametis J. C. Navarro bendražygis ir artimas draugas Pau Gasolis apie savo karjeros rinktinėje pabaigą kalbėti nenorėjo.

„Dabar mano tikslas rinktinėje – iškovoti medalį, nesvarbu, kad jis ir bronzinis. To mes čia ir atvažiavome – laimėti apdovanojimą“, – į ateitį kol kas nesižvalgė J. C. Navarro bendraamžis.

Su kuo dėl bronzos sekmadienį kovos ispanai, paaiškės penktadienio vakarą po Rusijos ir Serbijos komandų akistatos pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)