Salonikų „Aris“ (Graikija) klubui praėjusiame sezone atstovavęs 31-erių krepšininkas su rinktine buvo Tel Avive (Izraelis), bet tik palaikė ją morališkai – čempionate jis nedalyvavo dėl pernai patirtos sunkios traumos.

Nacionalinėje komandoje V. Sanikidzė rungtyniavo nuo 2007 metų ir buvo vienas kertinių jos žaidėjų.

Primename, kad dvi pergales B grupėje – įskaitant ir laimėjimą prieš lietuvius – įškovoję gruzinai netikėtai neiškopė į aštuntfinalį, užleidę paskutinį kelialapį Ukrainos komandai.

Tuo metu B pogrupio dugne likusi Izraelio komanda oficialiai išsiskyrė su treneriu Erezu Edelshteinu. Galimu jo įpėdiniu laikomas vienas geriausių visų laikų Izraelio krepšininkų Odedas Katashas. 42-ejų buvęs įžaidėjas 2000-aisiais laimėjo Eurolygą su Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija), o treneriu dirba nuo 2004-ųjų.

Praeityje jis kurį laiką jau darbavosi nacionalinės komandos trenerių štabe, o pastaruoju metu vadovavo šalies jaunimo (iki 20 metų) rinktinei, praėjusią liepą tapusiai Europos vicečempione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)