Baiminamasi, kad greitai sutinusi jo nosis galėjo lūžti.

Rungtynėse su Ukraina J. Mačiulis per 14 minučių pelnė 7 taškus (2/4 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai) ir perėmė kamuolį.

„Laukiame žinių. Negaliu spėlioti, gydytojas man pasakė, kad važiuoja padaryti nuotraukos, tuomet ir bus matyti“, – sakė vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Nelemtas epizodas nutiko 22 min., kai priešininkas netyčia galva trinktelėjo J. Mačiuliui į veidą.

Vos po minutės už nosies susiėmė ir Jonas Valančiūnas, kurį oponentas kliudė ranka. Bet vidurio puolėjui nieko rimto nenutiko, ir jis tęsė savo galingą pasirodymą rungtynėse.

J. Valančiūnas pelnė 22 taškus ir atkovojo 14 kamuolių, o jo vedama Lietuvos rinktinė užsitikrino vietą Europos čempionato aštuntfinalyje ir kelialapį į Stambulą (Turkija).

Primename, kad prieš tai Lietuvos rinktinė nusileido gruzinams (77:79) ir pasiekė pergales prieš Izraelį (88:73) bei Italiją (78:73).

Europos čempionato B grupės varžybas Tel Avive lietuviai užbaigs trečiadienį dvikova su Vokietija, kuri prasidės 14.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)