54-erių metų vyriausiasis prancūzų treneris Vincentas Collet anksčiau laiko padėkojo puolėjui Kimui Tillie, kuris kitą sezoną gins Pirėjo „Olympiakos“ garbę.

Tokiu būdu į galutinį Prancūzijos nacionalinės komandos dvyliktuką pateko ir Kauno „Žalgirio“ naujokas Axelis Toupane'as, ir buvęs žalgirietis Leo Westermannas.

Primename, kad prancūzai, kurių galimybės vertinamos tik prasčiau nei ispanų, čempionatą pradės A grupėje Helsinkyje, kur susigrums su Graikijos, Islandijos, Lenkijos, Slovėnijos ir Suomijos atstovais.

Pasiruošimo pirmenybėms cikle Prancūzijos krepšininkus du kartus patikrino Lietuvos vyrai: prancūzai (98:77 Orleane) ir lietuviai (96:71 Kaune) pasidalino po pergalę.

Prancūzijos rinktinės dvyliktukas: Thomas Heurtelis, Antoine'as Diot, Leo Westermannas, Nando de Colo, Evanas Fournier, Edwinas Jacksonas, Axelis Toupane'as, Borisas Diaw, Joffrey Lauvergne, Vincentas Poirier, Louisas Labeyrie ir Kevinas Seraphinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)