Hjustoną šiomis dienomis siaubia tropinė audra, kurios sukeltas potvynis vadinamas katastrofišku ir jau pasiglemžė mažiausiai penkias gyvybes. Dėl miesto gatves apsėmusio vandens uždaromos mokyklos ir įstaigos, pranešama, kad Hjustono oro uostai neveiks bent iki trečiadienio.

„Donatas pranešė, kad laimingai nuskrido, laimingai pasiekė namus Hjustone. Viskas gerai“, – pirmadienį laukdamas lėktuvo Vilniaus oro uoste teigė Lietuvos rinktinės strategas Dainius Adomaitis.

Bet D. Motiejūnas dar turės sugrįžti į Europą. Krepšininkas laukiamas trečiadienio vakarinėje komandos treniruotėje Tel Avive. Tad Lietuvos rinktinės atstovams artimiausiomis dienomis teks pirmiausia sekti ne Viduržemio jūros, o Meksikos įlankos pakrantės orų prognozes.

„Tikėkimės, kad pasitaikys gero oro „langas“, – rankomis skėstelėjo D. Adomaitis.
Situacija Hjustone

Primename, kad D. Motiejūnas į Teksasą išvyko po praėjusį penktadienį Vilniuje vykusių paskutinių draugiškų rungtynių su Ispanija (78:79). 26-erių aukštaūgis skubėjo aplankyti savo širdies draugę iš Lenkijos Pauliną Popek, besilaukiančią pirmagimio. Vėl prisijungti prie rinktinės kaunietis turi jau Tel Avive.

Lietuvos rinktinė pasirodymą Europos čempionate pradės ketvirtadienį dvikova su Gruzija. B grupėje taip pat žais šeimininkas Izraelis, Ukraina, Italija ir Vokietija.

Ruošdamiesi pirmenybėms lietuviai sužaidė devynis draugiškus susitikimus, iš kurių laimėjo keturis.

VIDEO: Police move a massive herd of cattle to higher ground outside of Houston pic.twitter.com/yKJqbfyWks
— KPRC 2 Houston (@KPRC2) August 28, 2017


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)