Treneris iš Kanados Craigas Pedersenas Helsinkyje vyksiančiose A grupės kovose remsis ir traumos kamuojamu lyderiu Jonu Stefanssonu, ir NBA viltimi Tryggvi Hlinasonu.

Islandai dėl keturių bilietų į „Eurobasket 2017“ aštuntfinalyje grumsis prieš suomius, lenkus, prancūzus, slovėnus ir graikus.

Su Skandinavijos atstovais jėgas pasirengimo cikle išbandė ir Lietuvos krepšininkai, tačiau ši akistata mūsų komandai kaip reikiant apkarto. Nors Šiauliuose buvo iškovota lengva pergalė 82:60, rungtynių metų traumą patyrė Lukas Lekavičius.

Kaip paaiškėjo vėliau, ji kainavo ir vietą lėktuve į Europos čempionatą – dėl dešinės kojos antro padikaulio lūžio gynėjas be krepšinio turės praleisti nuo 6 iki 8 savaičių.

Islandijos rinktinės dvyliktukas: Martinas Hermanssonas, Horduras Vilhjalmssonas, Elvaras Fridrikssonas, Aegiras Steinarssonas, Brynjaras Bjornssonas, Logi Gunnarssonas, Jonas Stefanssonas, Pavelas Ermolinskijus, Haukuras Palssonas, Kristoferis Acoxas, Tryggvi Hlinasonas ir Hlynuras Baeringssonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)