Vokiečiai Berlyne rimtą iššūkį metė Prancūzijos krepšininkams, tačiau suklupo 79:85.

Nugalėtojams 20 taškų pelnė Nando de Colo, 16 – Evanas Fournier, 14 – Thomasas Heurtelis. Tuo metu vokiečių gretose išsiskyrė Dennisas Schroderis (23 tšk.) ir Johannesas Voigtmannas (11 tšk.).

Prancūzai, kurie šiame mače vertėsi vos su 10 žaidėjų, į Europos čempionatą vyks su 13 žaidėjų, o vokiečiai jau žino galutinį dvyliktuką. Jame – ir 19-metis Isaiah Hartensteinas, pakviestas NBA naujokų biržoje, bet vis dar turintis sutartį su Kauno „Žalgiriu“.

Ch. Flemingas paskutiniajam „ačiū“ pasakė 182 cm ūgio gynėjui Bastianui Dorethui.

„Tai buvo itin sunkus pasirengimas, bet esu įsitikinęs, kad į čempionatą turime keliauti su penkiais aukštaūgiais“, – savo sprendimą komentavo treneris.

Galutinis Vokietijos rinktinės dvyliktukas: Ismetas Akpinaras, Danilo Barthelis, Robinas Benzingas, Isaiah Hartensteinas, Patrickas Heckmannas, Maodo Lo, Dennisas Schroderis, Lucca Staigeris, Karstenas Tadda, Danielis Theisas, Johannesas Thiemannas ir Johannesas Voigtmannas.

Vokiečiai „Eurobasket 2017“ kovas pradės B grupėje ir susitiks su lietuviais, žydais, ukrainiečiais, gruzinais ir italais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)