„Šiaulių“ arenoje vykstančioje akistatoje su islandais Lukas pirmo kėlinio pabaigoje pakeitė Mantą Kalnietį, bet antro pradžioje pats pasiprašė keitimo. D. Adomaičio teigimu, L. Lekavičius susižeidė pėdą.

23-ejų rinktinės varikliukui prisėdus ant suoliuko, jo koją apžiūrėjo komandos gydytojas Vytenis Trumpickas, o vėliau jie abu nužygiavo į rūbinę.

Nors Lukas vėliau ir grįžo ant suolelio, tačiau aikštelėje nebepasirodė – M. Kalnietį antro kėlinio pabaigoje įžaidėjo pozicijoje pakeitė M. Grigonis.

Po ilgosios pertraukos L. Lekavičius ne tik kad neatliko apšilimo su komandos draugais, bet ir iš rūbinės nebegrįžo ant atsarginių žaidėjų suolelio – nieko nelaukiant Lukas buvo išvežtas į ligoninę, kurioje atlikta rentgeno nuotrauka.

Toks vaizdas D. Adomaičiui turėjo sukelti nemažą migreną – 43-ejų metų specialistas šių rungtynių išvakarėse nusprendė „atkabinti“ Adą Juškevičių ir Evaldą Kairį bei paskelbti galutinį dvyliktuką.

Šią vasarą – tai jau trečioji trauma rinktinės stovykloje: kiek anksčiau čiurnas susižeidė M. Grigonis ir E. Kairys. Tačiau su rinktinės medicinos personalo pagalba abu sugebėjo atsistoti ant kojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)