Serbijos krepšinio federacija sekmadienį paskelbė, kad krepšininkas sprendimą priėmė pasitaręs su rinktinės treneriu Aleksandru Djordjevičiumi ir Los Andželo „Clippers“ klubu, į kurį persikėlė šią vasarą.

Detalių duomenų apie M. Teodosičiaus traumą nėra pateikiama, tačiau dėl jos buvęs Maskvos CSKA (Rusija) atakų organizatorius praleido dalį pasirengimo pirmenybėms.

Pasiguosti serbai gali tuo, jog į rikiuotę laiku gali spėti grįžti kitas gynėjas Nemanja Nedovičius, kurio galimybėmis pasirodyti čempionate anksčiau taip pat abejota. Vis dėlto Rio de Žaneiro olimpiniai vicečempionai turės verstis be tokių žaidėjų kaip Nikola Jokičius, Nemanja Bjelica ar Miroslavas Raduljica.

Europos čempionato D grupėje Stambule Serbija galynėsis su Didžiąja Britanija, Rusija, Latvija, Belgija ir Turkija.

Primename, kad šeštadienį apie sprendimą nerungtyniauti pirmenybėse pranešė ir Graikijos rinktinės potencialus lyderis Giannis Antetokounmpo. Savo pasirinkimą krepšininkas taip pat aptakiai motyvavo sveikatos būkle, tačiau Graikijos krepšinio federacija įtarė, jog žaidėją susilaikyti įtikino jo atstovaujamas Milvokio „Bucks“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)