Britams Gabrielis Olaseni pelnė 16 taškų, Danas Clarkas ir Teddy Okereaforas – po 11 (abu dar atkovojo po 7 kamuolius), Ericas Boatengas – 10, Benas Mockfordas – 9, o Garrethas Murray – 6 taškus.

Ukrainiečių, kurie Europos pirmenybėse žais vienoje grupėje su Lietuva, gretose išsiskyrė Viačeslavas Kravcovas (8 tšk.), Aleksandras Kolčenka, Aleksandras Lypovyj, Maksimas Kornijenka ir Večiaslavas Bobrovas (visi po 7 tšk.) bei Maksimas Pustozvonovas (6 tšk.).

Kitose turnyro rungtynėse Graikija triuškinamai pranoko Rumuniją net 106:48 (22:7, 27:14, 31:13, 26:14).

Graikams Kostas Papanikolaou pelnė 17, Nikos Pappas – 14, Ioannis Papapetrou – 12, Giorgos Printezis – 11, Kostas Sloukas ir
Thanasis Antetokounmpo – po 9, Giannis Bourousis, Nickas Calathesas ir Giorgos Papagiannis – po 8, Vaggelis Mantzaris – 6, o Dimitris Agravanis – 3 taškus.

Rumunijos rinktinėje rezultatyviausi buvo Vladas Moldoveanu (14 tšk.) Giordanas Lee-Watsonas (9 tšk.), Alexandru Olah ir Emanuelis Cate (po 5 tšk.).

Antradienį D. Britanija turnyro finale žais su Graikija, o ukrainiečiai ir rumunai kovos dėl trečios vietos.

2017 metų Europos čempionate britai Stambule žais vienoje D grupėje su Belgija, Turkija, Latvija, Serbija ir Rusija.

Ukraina B grupėje Izraelyje susitiks su lietuviais, žydais, gruzinais, italais ir vokiečiais.

Graikijos varžovės A grupėje bus Lenkija, Prancūzija, Suomija, Islandija ir Slovėnija, o Rumunija C grupėje jėgas išmėgins su Kroatija, Čekija, Ispanija, Juodkalnija ir Vengrija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)