Ispanijos rinktinėje pirmais smuikais šiemet grieš broliai Gasoliai, savo šalies garbę taip pat gins ir Sergio Rodriguezas, Sergio Llullas bei Ricky Rubio. Tiesa, komandai šįkart nepadės Rudy Fernandezas, Nikola Mirotičius ir Victoras Claveras.

Netekęs šių kelių svarbių savo sudėties dalių, S. Scariolo atskleidė, kad „Eurobasket“ turnyre sirgaliai gali išvysti ir naujokų.

„Šiai dienai galutinis sprendimas dėl sudėties nėra priimtas. Dvejojame mažiausiai dėl vienos pozicijos, bet sprendimą norime priimti neskubėdami“, – kalbėjo čempionų vairininkas.

Jis taip pat pripažino, kad šį rudenį daugelis gali išvysti ir kitokį Ispanijos rinktinės žaidimą. Ji yra laikoma pagrindine kandidate triumfuoti už 26 dienų prasidėsiančiame Europos čempionate. Titulą ginti komanda atvažiuos būdami ir Rio olimpinio bronzos medalio laimėtoja.

Kovas dėl jo ispanai pradės C grupėje, kurioje dar žais šeimininkai rumunai, kroatai, čekai, vengrai ir juodkalniečiai.

Visi Ispanijos rinktinės kandidatai: Sergio Rodriguezas, Ricky Rubio, Juanas Carlosas Navarro, Sergio Llullas, Alexas Abrinesas, Fernando San Emeterio, Juancho Hernangomezas, Pau Gasolis, Marcas Gasolis, Willy Hernangomezas, Sebas Saizas, Xavi Rabaseda, Joanas Sastre'as, Guillemas Vivesas, Illimane'as Diopas ir Pierre'as Oriola.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)