„Kartais gera idėja į galvą šauna atsitiktinai – tereikia sujungti mėgstamus dalykus“, – šypsojosi „Hooters“ rinkodaros vadovė Gintarė Songailė.

Mėgstamas maistas, šalti gėrimai, rungtynės, kurias galite žiūrėti didžiuliame TV ekrane, ir, žinoma, nepamirškime „Hooters“ merginų. Viskas atrodo taip paprasta, kad belieka stebėtis, kaip niekas apie tai anksčiau nepagalvojo.

„Lietuvoje atsidaręs populiarusis „Hooters” pristatys ne tik fantastišką sporto sirgalių meniu, bet ir visas Lietuvoje vyksiančias vyrų krepšinio rinktinės rungtynes. Jokių abejonių, kad vakaruose puikiai pažįstamas restoranas prigis ir Lietuvoje. Juk du kertinius elementus, kuriais pasižymi „Hooters”, Lietuva turi – augančią sporto sirgalių kultūrą ir, žinoma, nuostabias mūsų moteris”, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos rinkodaros vadovas Justinas Liaudinskas. – „Hooters” tampa oficialiu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės ir sirgalių sporto baru. Vieną pirmųjų progų pamatyti, kaip atrodys „Hooters” merginos, zujančios aplink stalus, turės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolinėse rungtynėse apsilankę sirgaliai”.

Būtent iš „Hooters“ Lietuvos rinktinė pradės savo kelionę į Europos čempionato grupės etapą Izraelyje.

„Mes labai džiaugiamės, kad Lietuvos rinktinės krepšininkų, trenerių ir viso kolektyvo palydėtuvės įvyks mūsų restorane“, – teigia G.Songailė. – Čia galėsime palinkėti vyrams sėkmės ir pastūmėti į pergales. Dar viena staigmena lauks ir atsisveikinimo rungtynes Vilniuje stebėsiančių sirgalių, kurie išvys specialių „Hooters“ merginų šokį su ispaniškais motyvais“.

Jau duris atvėręs „Hooters“ restoranas oficialų atidarymą surengs rugpjūčio 25 dieną, tądien, kaip ir Lietuva žais paskutines draugiškas rungtynes mūsų šalyje. Bus pristatyta žvaigždžių alėja ir kitos pramogos.

„Lietuvoje nėra daug tikrų sporto barų, o mes norime būti tuo, kuris sporto mylėtojus užims ne tik per rungtynių kėlinukus, tačiau nuo pat atėjimo į transliacijos stebėjimą, minutės pertraukėles ir ilgąsias pertraukas. Norime, kad ir per televizorių stebėdamas mačą žmogus jaustus lyg renginyje, gautų mūsų dėmesio ir norėtų čia sugrįžti ne sykį. Žinoma, desertui paruošėme ir mūsų merginų pergalės šokius“, – teigė „Hooters“ rinkodaros vadovė.

Restoranas „Hooters“ krepšinio sirgalius palaikyti Lietuvos rinktinę kviečia jau ir šį savaitgalį.

Pirmosios transliacijos „Hooters“:
(Vilniaus g. 16, Vilnius).

Rugpjūčio 4 d.
19:30 val. Lietuva – Lenkija

Rugpjūčio 5 d.
16:45 arba 19:30 val. Lietuva – Latvija/Gruzija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)