„Gaila, bet tai kas nutiko – jau yra praeitis. Tai buvo labai rimta klaida, nes pavyzdys apie taip sprendžiamą teisingumą neturi būti rodomas. Ypač, kai esi atsakingas prieš kitus žmones. Už klaidas yra mokoma ir mes ją sumokėsime visi kartu. Esu įsitikinęs, kad Danilo išmoks pamoką“, – incidentą vertino Ettore Messina.

Jo auklėtinis sekmadienio vakarą draugiškose rungtynėse prieš olandus kumščiu trenkė varžovui į veidą, o po smūgiu turėjo vykti į ligoninę, kurioje jis išgirdo negailestingą diagnozę – lūžo nykštys, kurio gydymas užtruks net 40 dienų.

„Atsiprašau savo komandos draugų ir visų kitų“, – feisbuke parašė pats krepšininkas, kurį rinktinėje pakeis „Dolomiti Energia“ narys Diego Flaccadori.

Be 28-erių metų Los Andželo „Clippers“ atstovo likusi Italijos rinktinė „Eurobasket 2017“ kovas pradės B grupėje, kur grumsis su Izraeliu, Lietuva, Gruzija, Vokietija ir Ukraina.

Full vid of Gallinari fight pic.twitter.com/21lDeZyZmO— Alexander Chernykh (@chernykh) July 30, 2017

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)