Draugiškose rungtynėse tarp Italijos ir Nyderlandų krepšinio rinktinių žodis „draugiškos“ negaliojo. Nepatenkintas varžovo gudrybėmis, italų lyderis Danilo Gallinari į darbą paleido kumščius.

Po krepšiu dėl kamuolio kovojusį D. Gallinarį olandas nustūmė stuktelėdamas į veidą. Bet naujasis Los Andželo „Clippers“ komandos narys buvo įsitikinęs, kad varžovas šį judesį atliko specialiai, todėl neketino likti skolingas.

Italas pastūmė Jito Koką ir čiupo jam už galvos, o šiam išsivadavus – kumščiu trenkė į veidą. Visgi įsikišus komandos draugams, incidentas į rimtesnes muštynes neišaugo.

Bet ir be vieno iš savo lyderių likusi Italijos komanda triumfavo „Trentino Basket Cup“ turnyre – finalinę dvikovą prieš Nyderlandus ji laimėjo 66:57.

Italijos komanda „Eurobasket 2017“ kovas pradės B grupėje, kur grumsis su Izraeliu, Lietuva, Gruzija, Vokietija ir Ukraina.

Full vid of Gallinari fight pic.twitter.com/21lDeZyZmO
— Alexander Chernykh (@chernykh) July 30, 2017

Tuo metu socialiniame tinkle didelę mėlynę prie akies pademonstravo nukentėjęs J. Koka. Jis pasiguodė, kad bent jau jo skruostikaulis liko sveikas ir neskilo.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)