Kol kas prie rinktinės prisijungė 15 iš 18 žaidėjų. Dar į rinktinės stovyklą neatvyko Donatas Motiejūnas, Jonas Mačiulis ir Mantas Kalnietis.

„Smagu vėl visiems susitikti, pabendrauti. Esu pasiilgęs rimtesnių treniruočių. Vasarą spėjau ir pailsėti, su žmona kelias dienas buvau Italijoje, o vėliau treniravausi individualiai: lauke bėgiojau krosiukus, nueidavau ir į sporto salę. Stengiausi neatitrūkti nuo sporto“, – teigė M. Girdžiūnas.

Jis sakė, kad šiemet būti Lietuvos rinktinės treniruočių stovykloje yra ramiau, nei praėjusiais metais.

„Jau žinau kaip viskas vyksta. Belieka sportuoti, atsiduoti treniruotėms. Viskas pažįstama: ir žaidėjai, ir trenerių štabas. Nėra kažkokių pašalinių minčių, visa koncentracija sutelkta į darbą. Treniruočių procesą palengvina ir tai, kad puikiai pažįstamas trenerių štabas. Puikiai žinau, ko iš manęs nori treneris ir bandysiu tai daryti“, – pabrėžė M. Girdžiūnas.

Senojo žemyno pirmenybės vyks rugpjūčio 31-rugsėjo 17 dienomis. Mūsiškiai kovas pradės Tel Avive, kur susitiks su Ukraina, Izraeliu, Gruzija, Italija ir Vokietija.

M. Girdžiūnas seka ne tik Lietuvos rinktinės naujienas, bet ir palaiko savo dabartinės komandos – „Neptūno“ pulsą.

„Džiugu, kad komandą šiomis dienomis papildė patyrę žaidėjai - Tomas Delininkaitis ir Renaldas Seibutis. Klausiate, ar teks su jais konkuruoti? Manau, kad bus ne konkurencija, o bendro tikslo siekimas. Visi esame pajūrio atstovai ir norime pasiekti kuo skambesnių pergalių. Sieksime kuo geriau ginti savo gimtojo miesto ir „Neptūno“ vardą“, – pabrėžė M. Girdžiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)