Per ilgus savo darbo metus išugdžiusi ne vieną Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) žaidusią krepšininkę, trenerė I. Špeigienė pagarsėjo kaip tikra savo darbo profesionalė, o jos treniruotėse nuolat krykštauja mergaitės.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro sienas puošia nuotraukos, kuriose įamžintos trenerės ir jos komandų pergalingos akimirkos, o tokie momentai, anot I.Špeigienės, įkvepia visus siekti naujų pergalių.

„Reikia daug kantrybės ir mylėti vaikus. Vaikai viską lankys, jeigu tik jiems skirsi dėmesio“, – savo sėkmės receptą atskleidė I.Špeigienė.

Praėjusią savaitę šios trenerės auklėtines Alytuje aplankė LMKL projektas „Tapk krepšinio žvaigžde“. Antrus metus vykstantis projektas lankys Lietuvos miestus ir miestelius bei skatins mažas mergaites sportuoti.

Savotiška apsilankymo Alytuje ambasadore buvo Kauno „Aisčių-LSU“ atstovė Karolina Kazočiūnaitė, kuri savo krepšininkės karjerą pradėjo būtent Alytuje, pas trenerę I. Špeigienę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją