„AX Exchange“ įtemptame dviejų pratęsimų trileryje namuose 92:94 (17:23, 13:17, 20:18, 27:19, 15:17) krito prieš Avelino „Sidigas“ (6-2).

A. Gudaitis žaidė 35 minutes, per kurias į varžovų krepšį jis įmetė 17 taškų (4/9 dvitaškiai, 9/12 baudos) ir sugriebė net 20 atšokusių kamuolių.

9 pražangas išprovokavęs vidurio puolėjas dar ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą, o jo pasirodymas įvertintas net 34 naudingumo balais.

A. Gudaičio bendraklubis Mantas Kalnietis ant parketo nepasirodė.

Milano ekipa buvo arti to, kad laimėtų pirmajame pratęsime, kai priešpaskutinę jo sekundę tritaškį smeigė iš viso 23 taškus surinkęs Curtisas Jerrellsas. Visgi aidint finalinei sirenai neįtikėtiną metimą pataikė Arielis Filloy.

Prima la bomba 💣 di Jerrells, poi la MAGIA di Ariel FILLOY!
CHE PARTITA AL FORUM!🏀😍#TuttoUnAltroSport pic.twitter.com/IpY5dXJ9qQ— Lega Basket Serie A (@LegaBasketA) November 19, 2017

Paskutinę antrojo pratęsimo minutę lemiamus dvitaškius „Sidigas“ komandai pataikė Dezmine‘as Wellsas ir Jasonas Richas, o paskutinėmis sekundėmis proga išplėšti pergalę šeimininkams nepasinaudojo Jordanas Theodore‘as, šiame susitikime pelnęs 18 taškų.

Avelino klubą į pergalę vedę A. Filloy ir J. Richas surinko po 21 tašką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)