Spaudos konferencijoje „Malagos“ vyriausiasis treneris pasidalino mintimis apie artėjančią kovą bei prisiminimais apie metus, praleistus Lietuvoje. Be to, Ispanijos klubo strategas negailėjo pagyrų Šarūnui Jasikevičiui.

„Manau, kad jis yra tobulas treneris tokiai Lietuvos komandai kaip „Žalgiris“. Kai palikau komandą, ją treniravo graikas Zouros, po to dar keli treneriai. Galiausiai atėjo Jasikevičius. Jis turi tobulą charakterį darbui su tokia komanda. Aišku, jis turi gerų žaidėjų, kad su „Žalgiriu“ pasiektų pergales“, – krepšinio portalui basketnews.lt teigė J. Plaza.

Kalbant apie svečių pajėgas, nežinia, ar „Žalgiriui“ galės padėti Antanas Kavaliauskas. Aukštaūgis rungtynėse su „Šiauliais“ sužaidė vos kelias minutes ir dėl nugaros skausmų toliau rungtynių tęsti nebegalėjo. Dėl šios priežasties kartu su komanda į Ispaniją iškeliavo ir tik neseniai po traumos atsigavęs Martynas Sajus.

Malagos klubo gretose nežais įžaidėjas Nemanja Nedovičius, kuris gydosi peties traumą.

Šį sezoną N. Nedovičius yra ypač svarbi figūra taktinėse J. Plazos schemose: Eurolygoje įžaidėjas vidutiniškai renka po 14,2 taško, atkovoja po 1,8 kamuolio bei atlieka po 4 rezultatyvius perdavimus. Rinkdamas po 12,4 naudingumo balo, gynėjas yra antras pagal naudingumą „Unicaja“ žaidėjas.

Malagos „Unicaja“ kaip ir „Žalgiris“ Eurolygoje yra iškovojusi 3 pergales ir kartu su kauniečias bei „Panathinaikos“, „Valencia“ ir „Brose“ dalinasi 7-11 vietomis turnyrinėje lentelėje. Rungtynių su „Unicaja“ pradžia – antradienį 21.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)