Pranešama, kad 40-metis Ž. Urbonas yra sulaukęs pasiūlymo perimti darbus iš Martyno Purlio, kuris dar sezonui nesibaigus pareiškė pasitraukiantis iš sostinės klubo kolektyvo.

Anot pranešimo, Ž. Urbonas pasiūlymą turi priimti per savaitę, tačiau mažai tikėtina, kad jo apsisprendimas bus palankus vilniečiams.

Ilgametis krepšininkas Ž. Urbonas Utenos komandoje savo profesionalo karjerą baigė 2012-aisiais. Nuo tada jis dirba „Juventus“ klube, kur eina ir prezidento, ir trenerio asistento pareigas.

Šiemet „Juventus“ Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje sensacingai eliminavo „Lietuvos rytą“, kuris pastaruoju metu yra purtomas skandalų.

Ypač didelio atgarsio susilaukė klubo prezidento Gedvydo Vainausko rasistinis pasisakymas, po kurio „Lietuvos ryto“ prezidentas jau yra sulaukęs ne vieno pasiūlymo palikti pareigas.

Savo ruožtu „Juventus“ po praėjusio sezono turi vieną didelį praradimą – likti Utenoje nesutiko ir gimtųjų „Šiaulių“ pasiūlymą priėmė treneris Antanas Sireika.

„BasketNews.lt“ skelbia, kad perimti komandos vyriausiojo trenerio vairą iš A. Sireikos realiausiai pretenduoja Gediminas Petrauskas, praėjusį sezoną dirbęs Vengrijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)