Jų palaikomas Panevėžio „Lietkabelis“ Lietuvos krepšinio lygoje užėmė antrąją vietą ir iškovojo sidabro medalius.

Panevėžyje Laisvės aikštė penktadienį vakare jau seniai nematė tiek šventiškai nusiteikusių žmonių. Nors krepšininkai gerokai vėlavo, minia panevėžiečių kantriai laukė savo didvyrių, didžiuliame ekrane stebėdami mylimos komandos šlovės akimirkas.

Atvykus „Lietkabelio“ krepšininkams, minia skandavo „ačiū“ ir dėkojo už stebuklą – į Panevėžį parvežtus sidabro medalius ir naujai atgimusį pasididžiavimo savo miestu jausmą.

„Lietkabelį“ su įspūdingu sezonu sveikino apie 5 tūkstančiai sirgalių.

Ant scenos sveikinimo žodžius tarė klubo treneriai, žaidėjai, krepšininkai ir Panevėžio miesto savivaldybės atstovai.

„Istorijos perrašymas prasidėjo nuo to, kad sugrąžinome Gintarą Kadžiulį į Panevėžį. Klubas vystėsi po žingsnelį į priekį, bet šiemet nusprendėme padaryti didelį žingsnį į priekį bei tam pasitelkėme didelius vyrus: Lavrinovičius, Galdiką, Skučą ir kitus. Istoriją perrašėme ir dabar esame sutikti kaip čempionai“, – kalbėjo „Lietkabelio“ klubo prezidentas Alvydas Bieliauskas.

„Dar turi prabėgti kelios dienos, jog suprastume, ką mes padarėme“. Tai yra didelis laimėjimas Panevėžio krepšiniui“, – pažymėjo kapitonas Mindaugas Lukauskis.

„Cido“ arenos direktorius Tomas Inčikas komandai įteikė simbolinį bilietą į 2017–2018 metų sezono LKL finalą.

LKL sidabro medaliai „Lietkabelio“ žaidėjams ir treneriams bus įteikti antradienį Trakų pilyje sezono uždarymo šventės metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)