„Žalgiris“ nusipelnė čempionų vardo. Galiu pasakyti tik tiek, kad jei kauniečiai būtų žaidę blogai, jie būtų netapę čempionais. Mes taip pat demonstravome neblogą krepšinį, bet „Žalgiris“ mums buvo per stiprus“, – po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo K. Maksvytis. – Noriu pasveikinti ir savo komandą su puikiu sezonu. Jis buvo labai geras – daug emocijų, net nesinori eiti atostogų.“

„Tik vienose finalo serijos rungtynėse nekovojome. Per likusias ketverias rungtynes kovojome rimtai, o vieną mačą netgi laimėjome. Šį kartą situacija buvo tokia, kad lyg vaikui mums parodė saldainį, tačiau rungtynių pabaigoje to saldainio negavome“, – apie paskutinį tik po įnirtingos kovos 68:73 pralaimėtą mačą kalbėjo K. Maksvytis.

„Visa krepšinio epocha susijusi su R. Javtoku. Šis žmogus prisidėjo prie Lietuvos krepšinio“, – paskutines rungtynes „Žalgirio“ gretose sužaidusį veteraną įvertino panevėžiečių treneris.

Paklaustas, kur dirbs ateinantį sezoną, 39-erių krepšinio specialistas tikino, kad pirmiausia kalbėsis su Panevėžio ekipos vadovais.

„Pirmiausia kalbėsiuosi su Panevėžiu. Jie man davė šansą. Tikiuosi, kad nebus taip kaip buvo prieš porą metų, kai laukiau darbo iki kovo mėnesio. Tikiuosi, bus lengviau. Dar apie ateinantį sezoną su klubo vadovais nekalbėjom, kalbėjom tik apie tai, kaip kovoti finale“, – pažymėjo jis.

„Pati komanda daug pasikeitė nuo tada, kai atėjau. Tris kartus pasikeitė – organizacija, žiūrovai, komandos lygis. Be abejo, kitame sezone bus sunkiau, bet manau, kad pastangos yra dedamos geros ir Panevėžys turi viską, kad ir toliau išlaikytų gerą komandą“, – tvirtino treneris.

„Lietkabelis“ į LKL finalą pateko ir sidabro medalius iškovojo pirmą kartą per visą klubo ir lygos egzistavimo istoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)