Po pergalės „Žalgirio“ rūbinėje skambėjo žinomiausi šokių muzikos hitai, krepšininkai traukė pergalės cigarus, nugalėtojų taurė ėjo iš rankų į rankas. Rūbinėje kiek atokiau nuo šurmulio buvo ir Mantas Kalnietis.

Didžiausią indėlį į pergalę penktadienio vakarą įdėjo L. Lekavičius – 23 taškai. Įžaidėjas pataikė net 5 tritaškius iš 7.

„Tiesiog pataikiau metimus – nebenorėjau grįžti į Panevėžį“, - kalbėjo L. Lekavičius.

Žalgirietis neslėpė, kad penktadienį žaidimas buvo ne pats geriausias.

„Buvo sunkus sezonas, jau norėjome atostogų. Gal šiandien aikštelėje ir neatrodė, kad norime atostogų – žaidėme tragiškai. Bet ačiū Dievui, kad laimėjome. Sezonas buvo geras. Eurolygoje pasirodėme gerai, tačiau gaila, kad nepatekome į aštuntuką. Bet kokiu atveju pasirodymas Eurolygoje buvo geras. Be to iškovojome du titulus. Viskas gerai“, - kalbėjo L. Lekavičius.

Apie savo žaidimą L. Lekavičius per daug nekalbėjo.

„Geras sezonas“, – trumpai atsakė Lukas.

Nors jau svajoja apie atostojas, krepšininkas jų dar nesuplanavo.

„Šiandien švęsiu, o ką veiksiu rytoj – nežinau. Dabar daugiausiai skirsiu dėmesio poilsiui, mikrotraumų gydymui. Ruošiuosi rinktinės stovyklai“, - kalbėjo krepšininkas.

Kalbėdamas apie ateitį, L. Lekavičius neslėpė, kad savo ateitį sieja su „Žalgiriu“.

„Nežinau kaip bus, tačiau noriu likti čia“, – teigė Lukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)