Tuo tarpu „Lietkabelis“ atsidūrė ties praraja: jei penktadienį aukštaičiai Kaune nesukurs stebuklo, fantastiškas panevėžiečių sezonas pasibaigs svečių arenoje.

O Kaune „Lietkabelis“ šiame sezone dar nėra laimėjęs. Panevėžio ekipos vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis pripažino, kad penktadienį svečiuose bus labai sunku.

„Vyrams padėkojau už kovą, už pastangas, bet iki pergalės pritrūko, ar nuovargis turėjo įtakos, gal pritrūkome gerų sprendimų. Galbūt kartais stokojome meistriškumo, gal paprasčiausiai įtampa darė savo. Ypač antro kėlinio pabaigoje ar trečiojo pradžioje turėjome daug situacijų, kai galėjome neleisti pelnyti varžovams taškų.

Praradome iniciatyvą, tačiau džiaugiuosi, kad išlikome kovoje iki pabaigos. Dar bandėme kabintis, tačiau pristigome jėgų“, – po mačo teigė „Lietkabelio“ strategas.

Kazys Maksvytis pripažino – ši nesėkmė gali būti kertinė. „Aš, kaip treneris, ir visi, kaip komanda, negalime sakyti, kad mes pasiduodame. Bet mūsų šansai sumažėjo. Bandysime rasti jėgų kovai Kaune“, – po rungtynių tvirtino „Lietkabelio“ strategas.

Penktosios finalo rungtynės bus žaidžiamos šį penktadienį, birželio 9-ąją Kaune (18 val.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)